Catering

Wesele

Obiad:

  • Rosół z makaronem
  • 4 rodzaje mięsa na półmiskach (kotlet devolay 40%, rolada 80%, schab 80% pieczeń z karczku 50%) – razem 250% porcji / os.
  • Ziemniaki z wody 50%
  • Kluski śląskie 50%
  • Zestaw surówek (z białej kapusty, z czerwonej kapusty, buraczki)
  • Sos ciemny smakowy

Deser

  • Owoce na paterach
  • Lody z owocami i z bitą śmietaną

Dania na zimno:

  • Półmiski zimnych wędlin tradycyjnych
  • Sałatka jarzynowa, sezonowa, grecka
  • Marynaty polskie (ogórek, pieczarki, papryka)
  • Ryba opiekana  w zalewie octowej
  • Śledź Continental
  • Ryba po grecku
  • Zimne sosy: tatarski, chrzanowy
  • Galaretki wieprzowe i drobiowe
  • Pieczywo, masło

Dania gorące (4 do wyboru)

  • Udziec wieprzowy, kapusta zasmażana, ziemniaczki po polsku
  • Indyk na sposób orientalny z ryżem
  • Schab faszerowany szynką i serem, dufinki lub frytki, surówka
  • Barszcz z krokietem
  • Szpadelki wieprzowe
  • Gulasz Frykas
  • Pieczeń z sosem pieczarkowym
  • Schab po królewsku z surówką

Napoje zimne 1,5 l/os

  • Sok pomarańczowy
  • Sok jabłkowy
  • Woda mineralna g/n
  • Coca-cola
  • Sprite
  • Fanta
  • Kawa/herbata

Dodatki od firmy

  • Szampan
  • Chlebek weselny
  • Lustro owocowe
  • Fontanna czekolady

Cena obejmuje: Salę, media, pełną zastawę oraz oprawę kelnerską